Syntraal

Syntraal is ontstaan omdat wij zien dat er sprake is van flexibilisering van de arbeidsmarkt. Omdat wij een passie hebben voor het bij elkaar brengen van (interim)talent en organisaties. En omdat het de missie is van Syntraal om samen met professionals op zoek te gaan waar zij nu écht blij van worden of te herontdekken waarom zij ooit voor dit vak hebben gekozen. Ook is Syntraal er voor de professionals die zelfstandig verder willen, maar niet helemaal alleen.

Missie

Syntraal is overtuigd van een ieders unieke talent. Iedereen is zijn eigen toegevoegde waarde en iedereen is anders en daarin vullen wij elkaar aan. Zo ontstaat synergie. Want werknemers presteren het beste wanneer zij in hun kracht staan, gemotiveerd zijn en energie krijgen van hun functie, de omgeving en collega’s. Het is de missie van Syntraal om talentvolle professionals te helpen ontdekken wat hun drijfveren zijn en wat zij daarmee willen bereiken in het leven.

Visie

De wereld is constant in beweging. En de mensen zelf ook. De arbeidsmarkt flexibiliseert. Talentvolle professionals zitten niet vast aan één werkgever en vice versa. Professionals willen op expeditie om hun talenten verder te ontdekken en in te zetten op verschillende plekken. En verschillende organisaties willen van flexibele professionals gebruik kunnen maken.

Relatie met Tauw

Syntraal is ontstaan vanuit advies- en ingenieursbureau Tauw. Tauw zit in het DNA van Syntraal. Syntraal brengt talenten en organisaties samen om verder te bouwen aan een duurzame leefomgeving.

Bezoek de website