TenCate Geosynthetics

TenCate Geosynthetics is wereldmarktleider in geokunststoffen. Dit hebben wij mede bereikt door een breed productportfolio en bekende merken als TenCate Polyfelt®, TenCate Bidim®, TenCate Geolon® en TenCate Miragrid®. Daarnaast kennen wij een flexibele productie en hebben wij een brede kennis en ervaring op het gebied van geotechniek oplossingen met geokunststoffen.

TenCate Geosynthetics Europe ontwikkelt en levert in Europa, het Midden Oosten en Afrika innovatieve producten en oplossingen met een toegevoegde waarde. Wij stellen onze know-how ter beschikking van de constructiemarkt, de bouwnijverheid, de landbouw en andere niche markten door synthetische grondstoffen te bewerken tot hoogwaardige, industriële, textiele producten die de verwachtingen van de klanten overtreffen.

Bij onze technische ondersteuning is sprake van veel knowhow en deskundigheid. Zowel onze ingenieurs als de mensen van ons technisch ondersteuningsteam zijn getraind in constructie en ontwerp en staan gereed om uw problemen op te lossen.
Onze experts stellen hun knowhow ter beschikking van projectmanagers en constructiebedrijven. In overleg stellen wij alternatieven voor andere technische oplossingen voor die een bepaald economisch voordeel bieden. Deze experts geven eveneens advies over de aanbrengtechnieken voor onze geotextielen en informeren u over naaitechnieken bij het assembleren van twee of meer lagen geosynthetics.

Uw bedrijf en uw uitdagingen zijn belangrijk voor ons. Geef daarom onze deskundige staf de gelegenheid de voor u juiste oplossing te vinden.
Wij zijn meer dan een bedrijf.…wij zijn uw partner.

TenCate Geosynthetics en AquaBASE

TenCate Geosynthetics is de bedenker en fabrikant van TenCate Accorder® geotextiel wat stabiliteit brengt in AquaBASE-projecten. Samen met een goede buffer, kwaliteitsbestrating en een gedegen plan van aanpak vormen de producten van TenCate de basis van uw project. Buffering, benutting en afvoer van hemelwater zijn hiermee gegarandeerd.

Bezoek de website

Koninklijke Ten Cate